Felanmälan

Nytorget fastighetsförvaltning
Nytorget sköter vår förenings förvaltning (både underhåll och ekonomi). Vänd er i först hand till Nytorget om ni upptäcker att något är fel i fastigheten eller behöver hjälp med något gällande ekonomi, så som månadsavgiften, bankärenden, etc.

Det finns anslag uppsatta i portarna med kontaktuppgifter, men ni kan även besöka www.nytorget.se där ni enkelt kan skicka in en felanmälan eller fråga om hjälp.

BeWe Fastighetsservice
Föreningen har ett avtal med BeWe gällande frågor kring vår undercentral. Ni felanmäler till dem ifall det uppstår problem med era radiatorer eller varmvatten. BeWe har sitt kontor tvärs över gatan till oss och är snabba med att hjälpa till.

Ni kan enkelt felanmäla via deras hemsida: www.bewe.nu.

Styrelsen
Kontakta Styrelsen i sista hand ifall det gäller ärenden ovan. Styrelsens medlemmar utför allt styrelsearbete på sin fritid och utöver ordinarie arbeten. Vi har i regel styrelsemöte en gång per månad med undantag för ett något längre sommaruppehåll i samband med semester. Vi hanterar inkommande frågor och ärenden till Styrelsen per möte och återkopplar därför med svar efter respektive styrelsemöte. Om det är ett brådskande ärende så återkopplar vi självklart så fort det är möjligt.